Luni, 29 Mai 2006 - 05:49 AM Aleg.RO: Consiliul Judetean Arad foloseste biroul din Germania pentru vacante

Publicat de: Manea Cristina

curentul

CJ Arad si-a infiintat, in urma cu un an, un birou in Germania, spatiul primit de institutie de la autoritatile straine fiind situat chiar in incinta aeroportului din Frankfurt . Decizia a fost luata pentru promovarea imaginii judetului peste hotare. Cu toate acestea, nimeni nu stie exact care este menirea infiintarii unui astfel de birou si nici ce activitate a avut acesta pana acum.

Unul dintre consilierii judeteni independenti, Attila Duka, a acuzat ieri directorii institutiilor descentralizate aradene ca folosesc spatiul respectiv ca loc de petrecere a concediilor. "Solicit conducerii Consiliului Judetean sa imi explice ce se intampla cu biroul pe care l-am deschis la aeroportul din Frankfurt, pentru ca imi face impresia ca este o acoperire pentru unele persoane care isi petrec concediile in Germania. Ne-ar interesa rezultatele activitatii acestui birou, daca activitatea de acolo s-a concretizat, daca am castigat ceva, pentru ca, totusi, s-au cheltuit bani publici", a spus Attila Duka.

Raspunsul primit din partea conducerii Consiliului Judetean a fost ca raportul ii va fi transmis, in scris, in perioada urmatoare.


(496 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Manea Cristina


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Consiliul Judetean Arad foloseste biroul din Germania pentru vacante | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53989601135254 seconds.