Luni, 29 Mai 2006 - 05:52 AM Aleg.RO: Fostului consilier guvernamental Fanel Pavalache ii revine memoria cu fiecare zi ce… vine!Senatorul PSD Serban Mihailescu: “Totul este o mistificare si o hartuire”

Publicat de: ---

cronicaromana E . Popescu Senatorul Partidului Social Democrat Serban Mihailescu a declarat sambata ca afirmatiile fostului consilier guvernamental Fanel Pavalache potrivit carora ar fi dat un miliard de lei vechi in campania electorala sunt fanteziste si complet false. “Toate aceste denunturi, anuntate vinerea in mass-media, fac parte dintr-un program de hartuire. Totul este o mistificare; in 2000 nu eram la putere, aceste afirmatii nu au sens”, a spus Serban Mihailescu. De altfel, a aratat senatorul PSD, afirmatii similare au mai fost facute in cadrul unei anchete anterioare derulate de PNA si au fost demontate punct cu punct. “Este surprinzator ca anchetatorii revin cu aceasta problema, ceea ce demonstreaza in mod clar ca este vorba despre un program de hartuire, santaj, minciuna si presiune la adresa membrilor opozitiei. Nu aveam cum sa intru cu sacosa plina cu bani intr-o cladire pazita de SPP - Parlamentul Romaniei, este o aberatie, totul este lipsit de logica”, a spus Mihailescu. Potrivit presei centrale, Pavalache sustine ca a dus o geanta cu un miliard de lei in biroul lui Adrian Nastase de la Camera Deputatilor, suma care ar fi fost oferita drept sponsorizare pentru campania electorala a PSD. Reamintim ca, potrivit postului Realitatea TV, acesta a intrat in posesia declaratiei prin care fostul premier Adrian Nastase este acuzat de coruptie de catre fostul consilier guvernamental Fanel Pavalache. Intr-un denunt formulat la Departamentul National Anticoruptie, Pavalache sustine ca a dus o geanta cu un miliard de lei in biroul lui Adrian Nastase de la Camera Deputatilor, suma oferita drept sponsorizare pentru PSD. Tot el spune ca i-ar fi dat lui Nastase tablouri de valoare, statuete si alte obiecte de colectie. In urma denuntului, Fanel Pavalache a cerut sa fie introdus in programul de protectie a martorilor, se arata pe site-ul Realitatea.net. in declaratia data in fata procurorilor anticoruptie, Pavalache spune ca pentru a putea primi un post in Guvern, Serban Mihailescu i-a cerut, din partea lui Adrian Nastase, o sponsorizare pentru partid in valoare de un miliard de lei. Procurorii Anticoruptie fac verificari cu privire la cele reclamate de fostul consilier guvernamental. Biroul de presa al Directiei Nationale Anticoruptie a precizat ca denuntul lui Fanel Pavalache face obiectul unui dosar aflat in acest moment in lucru. Pana in prezent, insa, nu a fost inceputa urmarirea penala fata de nici o persoana. Serban Mihailescu, trimis deja in judecata de DNA pentru ca ar fi primit 9 arme de vanatoare de la Pavalache, stie motivul acestor reclamatii.


(436 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Fostului consilier guvernamental Fanel Pavalache ii revine memoria cu fiecare zi ce… vine!Senatorul PSD Serban Mihailescu: “Totul este o mistificare si o hartuire” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5625 seconds.