Marți, 30 Mai 2006 - 05:39 AM Aleg.RO: Conducerea Camerei Deputaților vrea să închirieze spațiile disponibile din Palatul Parlamentului

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News Biroul permanent al Camerei Deputaților s-a pronunțat pentru inițierea unui proiect de hotărâre de guvern care să aprobe închirierea unor spații disponibile din imobilul proprietate publică aflat în administrarea acestui for legislativ. Proiectul împuternicește Camera Deputaților să organizeze procedura de licitație pentru închirierea spațiilor disponibile pe care le administrează și, totodată, să rețină din chirie, cu titlu de venituri proprii, în regim extrabugetar o cotă parte de 50 %.

Stabilirea spațiilor care urmează să fie închiriate, precum și utilizarea sumelor cuvenite Camerei Deputaților din chiria obținută pe aceste spații se vor decide de Biroul permanent.

Pe de altă parte, Biroul Permanent a decis să respingă o serie de deplasări externe ale deputaților.

A fost astfel respinsă participarea unor deputați la un colocviu care va avea loc la Paris, prezența la o dezbatere din Lituania pe teme de catastrofe naturale și vizita unei delegații parlamentare la Bruxelles, care urma să constate îmbunătățirea situației romilor după aderarea României la UE.


(418 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Conducerea Camerei Deputaților vrea să închirieze spațiile disponibile din Palatul Parlamentului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59168601036072 seconds.