Marți, 30 Mai 2006 - 05:41 AM Aleg.RO: Consiliul Tinerilor isi alege primarul Edilul si consilierii vor depune juramantul si vor fi investiti in functii de Andrei Ioan Chiliman

Publicat de: Loredana Georgescu

curierulnational
La Primaria Sectorului 1 are loc azi sedinta publica a Consiliului Tinerilor, in cadrul careia consilierii alesi vor depune juramantul si vor alege prin vot Primarul Tinerilor, acesta urmand sa fie investit in functie de edilul Andrei Ioan Chiliman .
Aceste alegeri fac parte din proiectul PAL-TIN (Participarea tinerilor in administratia publica), organizat de Primaria Sectorului 1 in parteneriat cu CENTRAS si Asociatia MASTER FORUM.
Astfel, tinerilor li se ofera astfel posibilitatea de a cunoaste mecanismele alegerilor democratice si sansa de a-si pune in valoare calitati care mai rar sunt evidentiate in procesul educativ (calitatea lor de cetateni, de membri ai comunitatii locale din care fac parte).
Proiectul promoveaza participarea tinerilor la decizia publica in proiectele ce ii privesc si trebuie sa aiba drept finalitate adoptarea de catre autoritatile locale a unor strategii sau politici locale de tineret, o crestere a nivelului deschiderii si transparentei autoritatilor fata de cetateni in general si fata de tineri in special si implementarea de catre acestea a unor politici in conformitate cu standardele europene in materie.


(1031 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curierul Național

· Alte știri de la Loredana Georgescu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curierul Național:

Consiliul Tinerilor isi alege primarul Edilul si consilierii vor depune juramantul si vor fi investiti in functii de Andrei Ioan Chiliman | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.