Miercuri, 31 Mai 2006 - 06:00 AM Aleg.RO: Primarul din Iclod a fost demis de prefectul din Cluj

Publicat de: Francisc MĂDĂRĂȘAN

AMOS News Primarul PSD al comunei clujene Iclod, Ionel Hurducaș a fost demis azi. El a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare, pentru delapidare, de către magistrații Curții de Apel Cluj, transmite AMOS NEWS. Primarul mai are alte 11 dosare penale aflate în diferite stadiii pe rolul diferitelor instanțe. Condamnarea primarului a fost pronunțată în data de 16 mai, spune prefectul din Cluj, Alin Tișe.

Ionel Hurducaș a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare condiționată. În cazul în care, în următorii doi ani și jumătate, el va primi o altă condamnare, Ionel Hurducaș riscă să ajungă după gratii.

Prima decizie judecătorească definitivă se referă la un dosar în care fostul primar din Iclod a fost acuzat de delapidarea a 10 milioane de lei vechi pentru că a plătit din bani publici lemne pentru el și pentru unul dintre angajații Primăriei, spun consilierii locali PD Maria Mureșan Liviu Popovici.

Conducerea Primăriei Iclod va fi asigurată de viceprimarul independent Nicolae Inoan. În comună vor fi organizate alegeri anticipate parțiale. Ionel Hurducaș este primul primar clujean care a rămas fără mandat din pricina unei condamnări penale.


(916 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Francisc MĂDĂRĂȘAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primarul din Iclod a fost demis de prefectul din Cluj | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55245208740234 seconds.