Vineri, 09 Iunie 2006 - 05:37 AM Aleg.RO: Angajații primăriei Oradea - trimiși acum și după găini, nu doar după sataniști

Publicat de: Mircea STROE

AMOS News Gripa aviară dă de lucru suplimentar funcționarilor publici din primăria Oradea, transmite corespondentul AMOS News. Trimiși în urmă cu 24 de ore în cimitir, pentru a prinde sataniștii ce vandalizează morminte, funcționarii sunt hăituiți acum pe teren, în căutarea de găini lăsate libere pe uliță. Printr-o dispoziție recentă semnată de primarul Petru Filip, funcționarii Direcției Tehnice din Primăria Oradea au fost trimiși să cutreiere străzile orașului în căutare de păsări de curte lăsate libere.

Astfel, angajații municipalității se deplasează mai ales în zonele cu case ale orașului, pentru depistarea animalelor (păsări și porci) lăsate libere pe spațiul public. Funcționarii țin permanent legătura cu membrii comandamentului antiepizootic de la nivel local și diferitele instituții implicate. Simultan, medicii veterinari s-au apucat de verificat periferiile Oradei, pentru a determina potențialele locații pentru virusul aviar.

„În colaborare cu medicii veterinari concesionari, se efectuează catagrafierea tuturor exploatațiilor de păsări din gospodăria populației și se împart materiale informative cu măsurile de prevenire a apariției influenței aviare”, se precizează într-un comunicat trimis de comandamentul constituit la nivelul municipiului pentru intervenție rapidă în cazul depistării virusului aviar.

În urmă cu 24 de ore, vandalizarea a zeci de morminte a determinat primăria Oradea să-și trimită în cimitir angajații, însoțiți de polițiști. Aceștia au chemat noaptea, “la o patrulare” și ziariștii, iar blitzurile și girofarurile i-au speriat probabil pe sataniști, deoarece paznicii de ocazie n-au prins nici unul.


(594 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Mircea STROE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Angajații primăriei Oradea - trimiși acum și după găini, nu doar după sataniști | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52234983444214 seconds.