Sâmbătă, 10 Iunie 2006 - 07:32 AM Aleg.RO: Ziaristul Gelu Trandafir, desemnat de Basescu in CNA

Publicat de: ---

adevarul

Jurnalistul Gelu Trandafir a fost desemnat de presedintele Traian Basescu membru titular in Consiliul National al Audiovizualului, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al presedintiei, consilierul prezidential Adriana Saftoiu . El urmeaza sa-l inlocuiasca pe Rasvan Popescu, al carui mandat de membru CNA din partea presedintiei a expirat. Popescu a fost propus, insa, pentru un nou mandat de grupul PNL din Camera Deputatilor.
De asemenea, Administratia Prezidentiala l-a desemnat ca membru supleant in cadrul aceluiasi for pe Radu Busneag.
Gelu Trandafir a absolvit Facultatea de Geodezie, Institutul de Constructii Bucuresti, are studii teologice la Institutul Catolic Sfanta Tereza, iar intre 1995 si 1996 a urmat cursurile Institutului de jurnalism "Robert Schuman" din Franta.
A fost realizator si producator de emisiuni la Pro Tv, a lucrat la BBC World Service, a fost publicist comentator si editor coordonator la "Evenimentul zilei", publicist comentator la "Romania libera", iar intre 2005 si 2006 a fost redactor-sef adjunct la "Cotidianul".
Potrivit Legii audiovizualului, consiliul este compus din 11 membri si este numit de parlament, la propunerea Senatului (trei membri), Camerei Deputatilor (trei membri), presedintelui Romaniei (doi membri) si guvernului (trei membri).  


(463 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Ziaristul Gelu Trandafir, desemnat de Basescu in CNA | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.69229412078857 seconds.