Marți, 13 Iunie 2006 - 05:43 AM Aleg.RO: Liberalii sustin ca Stolojan e manevrat de Basescu

Publicat de: Cristian Anghelache

real_romaneasca     Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti considera ca Theodor Stolojan actioneaza impotriva liberalilor la impulsurile lui Traian Basescu si a apreciat ca declaratiile fostului lider al liberalilor la adresa PNL sunt identice cu cele ale lui Gigi Becali si ale Elenei Udrea .
Senatorul PNL a declarat ca atacurile fostului lider al liberalor nu mai sunt o surpriza si ca peste tot pe unde ajunge in tara este primit cu raceala de catre liberali sau nu este primit deloc. "Deja nu ma mai mir ca declaratiile domnului Stolojan referitoare la PNL sunt identice cu cele ale lui Gigi Becali si ale Elenei Udrea. Acest fapt demonstreaza ca Theodor Stolojan actioneaza la impulsurile lui Traian Basescu", a afirmat Puiu Hasotti.
Stolojan a declarat duminica ca PNL si-a pierdut serios din credibilitate din cauza politicii premierului si a "grupului care-l inconjoara". Fostul lider liberal a sustinut ca nu vrea schimbarea lui Tariceanu din functia de premier sau din functia politica, dar ca vrea sa atraga atentia asupra unor "erori de strategie" ale acestuia si ale "grupului care-l inconjoara" - respingerea alegerilor anticipate si respingerea fuziunii PNL cu PD. El a mai acuzat ca in PNL "nu mai sunt respectate o serie de principii si valori care au fost introduse la congresul din august 2002", iar deciziile importante nu se mai iau in partid, ci in afara acestuia sau "de catre grupul lui Tariceanu, care pune apoi partidul in fata faptului implinit". Stolojan a exemplificat cu numirea in functie a noului ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul.
In acelasi timp, Puiu Hasotti considera ca prin atitudinea sa din ultima vreme PD se izoleaza tot mai mult pe scena politica romaneasca, inclusiv fata de liberali.
Vicepresedintele liberal a declarat Mediafax ca declaratiile liderilor PD referitoare la restructurarea Guvernului sunt "populiste si demagogice". "In fapt, PD nu face decat sa se izoleze tot mai mult pe scena politica romaneasca, inclusiv fata de PNL", a mai spus vicepresedintele PNL.


(432 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Cristian Anghelache


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Liberalii sustin ca Stolojan e manevrat de Basescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66924405097961 seconds.