Joi, 29 Iunie 2006 - 06:38 AM Aleg.RO: Arad: Primarul din orașul Ineu a lăsat PSD pentru PD

Publicat de: Florin TOMUȚA

AMOS News Primarul orașului arădean Ineu, Nicolae Mehelean, a fost cooptat în Biroul Permanent Județean (BPJ) al PD, după ce la, începutul anului, acesta a demisionat din PSD, informează corespondentul AMOS News. Decizia cooptării a fost luată de către membrii BPJ. Mehelean este la al doilea mandat la conducerea orașului Ineu. „Este un pas politic important, domnul Nicolae Mehelean dovedind că este un om de acțiune. Mă bucură cooptarea dumnealui în conducerea organizației județene“, a afirmat Gheorghe Falcă, președintele executiv PD Arad.

După ce a demisionat din PSD, Nicolae Mehelean a declarat că a ales un partid al Alianței deoarece are nevoie de susținere pentru punerea în aplicare a proiectelor privind dezvoltarea localității pe care o conduce.

„Orașul Ineu este în plin proces de dezvoltare, fiind pe rol proiecte de mare anvergură. Am nevoie de sprijin pentru realizarea unor investiții, cum ar fi o stație de 110 KV pentru dezvoltarea zonei industriale și continuarea lucrărilor la spital. Indiferent de convingerile sale politice, primarul trebuie să se gândească în primul rând la interesele urbei și ale cetățenilor care l-au ales, să facă tot ce este mai bine pentru aceștia“, a declarat primarul.


(748 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Florin TOMUȚA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Arad: Primarul din orașul Ineu a lăsat PSD pentru PD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57529997825623 seconds.