Joi, 29 Iunie 2006 - 06:38 AM Aleg.RO: Radu Berceanu face campanie pentru candidatul Alianței la Primăria Mioveni-Argeș

Publicat de: Petre NIȚU

AMOS News BerceanuRadu60xO armată de liberali și democrați de frunte, condusă de ministrul Transporturilor, vine mîine în orașul argeșean Mioveni, transmite corespondentul AMOS NEWS. La Mioveni vor avea loc duminică alegeri anticipate pentru fotoliul de primar. Lupta se dă între candidatul Alianței D.A. PNL -PD, Constantin Iordan și actualul viceprimar PSD, Ion Georgescu. Dacă social democratul a fost susținut săptămîna trecută de greii partidului, în frunte cu Mircea Geoană, iar vineri de Ion Iliescu, Iorda, membru PD, are nevoie de susținători la fel de puternici.

Delegația Alianței D.A. PNL-PD va fi formată din ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, parlamentarii Mona Muscă, Roberta Anastase, Cezar Preda și Teodor Meleșcanu. Aceștia se vor deplasa inițial în cartierele Colibași și Racovița unde Berceanu vrea să construiască o șosea de centură a orașului Mioveni, indiferent cine va cîștiga fotoliul de primar. Ulterior, liberalii și democrații de la Centru îl vor însoși pe candidatul Alianței în centrul Mioveniului unde acesta se va întîlni cu electoratul.

Deocamdată, conducerea PD Argeș nu cunoaște ora exactă la care va sosi mîine delegația de la București.


(806 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Petre NIȚU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Radu Berceanu face campanie pentru candidatul Alianței la Primăria Mioveni-Argeș | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.71275401115417 seconds.