Vineri, 30 Iunie 2006 - 05:40 AM Aleg.RO: Primăria Sectorului 6 verifică Parcul Drumul Taberei

Publicat de: ---

AMOS News În această săptămână, Direcția Inspecție Generală din cadrul Primariei Sectorului 6, prin Serviciul Inspecție Comunitară a intreprins un amplu control în Parcul Drumul Taberei și în zonele limitrofe acestuia, se arată într-un comunicat remis AMOS News.

Interventia survine in urma preocuparii permanente a institutiei de a asigura cetatenilor confortul si siguranta in toate locurile publice pe care acestia le frecventeaza zilnic.

O parte a echipelor de inspectori s-a mobilizat in verificarea pastrarii aspectului civilizat al parcului, a curateniei, a securitatii mobilierului stradal si a iluminatului de pe aleile de acces ale parcului. In urma verificarilor, au fost constatate o serie de nereguli privind iluminarea parcului, ceea ce ar putea pune in pericol siguranta cetatenilor care, mai ales in aceasta perioada caniculara, prefera sa stea in aerul racoros din parc decat in apartamentele in care betonul incins face aerul din incaperi irespirabil.

Pentru interventia imediata, inspectorii primariei au semnalat zonele cu probleme firmei de iluminat Luxten.Echipele de inspectori mobilizati in verificarea societatilor comerciale cu terase din zona parcului au sanctionat contraventional 4 dintre acestea, conform H.C.G.M.B nr. 147/2005 privind normele de salubrizare si igienizare a Municipiului Bucuresti.

Proprietarilor acestor societati le-au fost aplicate amenzi contraventionale in valoare de 3.000 RON si au fost somati sa respecte pe viitor normele in vigoare privind pastrarea curateniei si a aspectului civilizat al locului in care isi desfasoara activitatea.


(660 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primăria Sectorului 6 verifică Parcul Drumul Taberei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54776310920715 seconds.