Joi, 27 Iulie 2006 - 06:12 AM Aleg.RO: Primaria Capitalei finanteaza utilitatile din cartierul Henri Coanda

Publicat de: ---

baniinostri Primaria Capitalei finanteaza utilitatile din cartierul Henri Coanda26 .07.2006Primaria Municipiului Bucuresti va finanta o parte din utilitatile necesare cartierului de locuinte Henri Coanda, asa incat proiectul sa fie dus la capat, a informat marti  Ministerul Transporturilor Constructiilor si Turismului (MTCT).

Oficialii MTCT s-au intalnit reprezentantii Ministerului Economiei precum si cu cei ai furnizorilor Electrica, Distrigaz si cu cei ai municipalitatii pentru a discuta continuarea proiectului imobiliar Henri Coanda.

Laszlo Borbely, ministrul delegat pentru lucrari publice, si-a exprimat speranta privind atingerea unui acord in vederea finalizarii lucrarilor la cartierul mentionat in conditiile in care in prezent exista o serie de probeme juridice care au  blocat proiectul din zona Voluntari.

Ministrul Borbely a adaugat ca, in perioada urmatoare, vor fi purtate discutii detaliate cu reprezentantii Primariei Sectorului 1, ai Primariei Voluntari, ai Consiliului Judetean Ilfov, precum si ai Primariei Generale Bucuresti pentru realizarea utilitatilor si a infrastructurii din cartierul rezidential.

ANL si societatea Proiect SA Bucuresti vor elabora un grafic pentru executia utilitatilor care va eficientiza lucrarile desfasurate de furnizorii de utilitati si de firmele de constructii. Prin acest grafic, procesul de constructie se va fluidiza, prin stabilirea perioadelor de executie pentru fieacre lucrare ce va fi realizata.

Reprezentantii Electrica SA au precizat ca pana la aceasta data au realizat trei posturi de transformare necesare furnizarii energiei electrice, urmand ca pana in 30 octombrie sa mai finalizeze inca doua.

La randul sau, Distrigaz SA a anuntat ca proiectul privind reteaua de gaz metan este finalizat, iar lucrarile de executie vor incepe in 2007.


(774 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Banii noștri

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Banii noștri:

Primaria Capitalei finanteaza utilitatile din cartierul Henri Coanda | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53105211257935 seconds.