Vineri, 28 Iulie 2006 - 05:53 AM Aleg.RO: Primaria Capitalei iese la cumparaturi prin piata imobiliara

Publicat de: ---

baniinostri Primaria Capitalei iese la cumparaturi prin piata imobiliara27 .07.2006Primaria Capitalei a anuntat ca intentioneaza sa achizitioneze de pe piata libera aproximativ 200 de apartamente pentru persoanele care vor fi expropriate din centrul istoric, precum si pentru cele care locuiesc in zona unde se va construi pasajul Basarab.

Municipalitatea va cumpara garsoniere, apartamente cu doua, trei si patru camere, iar imobilele cumparate de primarie vor avea statut de locuinte sociale si vor fi repartizate conform legii.

Titularii contractelor de inchiriere nu vor avea dreptul sa  instraineze locuintele sau sa le subinchirieze.

Reprezentantii Primariei Generale au precizat ca intentioneaza sa achizitioneze imobile in blocuri construite dupa 1980 care au gradul de confort I si care nu fac obiectul unui litigiu si ipoteci catre persoane fizice si juridice.

De aceste locuinte vor beneficia cetatenii care vor fi expropriati de catre Municipalitate in vederea realizarii pasajului Basarab, cei care locuiesc in zona centrala sau in imobile insalubre.

Recent, primarului general al Capitalei, AdrieanVideanu, a declarat ca lucrarile de reabilitare in centrul istoric vor fi demarate in luna august.


(514 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Banii noștri

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Banii noștri:

Primaria Capitalei iese la cumparaturi prin piata imobiliara | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64279103279114 seconds.