Vineri, 04 August 2006 - 05:31 AM Aleg.RO: PSD-ul lui Oprisan a pierdut majoritatea în C.J. Vrancea

Publicat de: ---

Gândul Dupa ce sase consilieri judeteni alesi pe listele PSD Vrancea au trecut la PNL si PD, presedintele PNL Vrancea, Nini Sapunaru, a anuntat ca PNL, PD, PC, alaturi de PNG-CD, au reusit sa obtina majoritatea în Consiliul Judetean Vrancea si Consiliul Municipal Focsani, ceea ce reprezinta ?primul pas? în batalia pentru revocarea lui Marian Oprisan de la conducerea C .J.. Sapunaru a precizat, într-un comunicat remis, joi, agentiei Mediafax, ca a fost constituita o comisie de analiza si verificare a activitatii conducerii Consiliului Judetean, care va urmari printre altele contractele în derulare, cheltuielile efectuate de presedintele Consiliului Judetean Vrancea de la alegerile din 2004 si pana în prezent.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, sustine ca nu sunt îndeplinite conditiile legale pentru a putea fi eliberat din functie si ca instituirea comisiei de analiza si verificare a activitatii conducerii C.J. prefigureaza ?dictatura noii majoritati formate prin santaj?.

Oprisan apreciaza, într-un comunicat remis Mediafax, ca, în conditiile în care nu include nici un reprezentant al PSD, comisia constituita la nivelul C.J. Vrancea, cu scopul de a verifica derularea unor contracte semnate de conducerea Consiliului si a cheltuielilor efectuate, este ?un surogat?.


(415 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

PSD-ul lui Oprisan a pierdut majoritatea în C.J. Vrancea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58486890792847 seconds.