Joi, 10 August 2006 - 07:33 AM Aleg.RO: Salariatii CJ Vaslui, trimisi in somaj

Publicat de: Carmen Iordan

curierulnational
Conducerea Consiliului Judetean Vaslui va trimite in concedii fara plata si somaj propriii angajati, precum si pe cei de la institutiile pe care le finanteaza, din cauza imposibilitatii achitarii chiar si a salariilor de baza, potrivit Mediafax .
Intr-o prima faza, sustin oficialii CJ Vaslui, este vizat personalul auxiliar, iar plecarea in concediu fara plata si chiar somaj se va face treptat, pe servicii si directii, in functie de importanta acestora. Motivul invocat de conducerea institutiei este lipsa fondurilor si epuizarea aproape in totalitate a bugetului pe anul 2006.
"Am solicitat inca de acum patru luni la Guvern sa fim prinsi la rectificarea bugetara. Din pacate, la rectificarea de luna trecuta am primit doar o treime din banii necesari doar pentru salariile din invatamant. La fiecare solicitare ni s-a spus ca avem buget si sa ni-l intregim cu venituri proprii. De unde, daca in judetul Vaslui nu se face nimic altceva decat agricultura, care nu este aducatoare de venituri, pentru ca nu se platesc taxe si impozite nici pe pamant, nici pe productie?!", a declarat Vasile Mihalachi, vicepresedintele Consiliul Judetean Vaslui.


(437 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curierul Național

· Alte știri de la Carmen Iordan


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curierul Național:

Salariatii CJ Vaslui, trimisi in somaj | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58765506744385 seconds.