Joi, 10 August 2006 - 08:40 AM Aleg.RO: Primarii Mangaliei si Costinestiului au trecut de mana de la PSD la PD

Publicat de: ---

Gândul Toti alesii locali constanteni care au dezertat din PSD s-au îmbarcat în PD . Niciunul dintre cei peste 60 de primari, viceprimari si consilieri locali fugari nu a fost primit la PNL, desi cativa si-ar fi dorit sa îmbratiseze peste noapte doctrina liberala. Insa PNL Constanta a ramas fidel principiului de a refuza intrarea în partid a vreunui pesedist. ?Dar în FSN sunt posibile orice miscari?, au comentat liberalii constanteni mutarea PSD ? PD.
Mutarea notabila s-a petrecut la Mangalia, unde primarul Zanfir Iorgus a ajuns deja la cel de-al treilea partid (PNȚCD ? PSD ? PD). Primarul din Costinesti, Traian Cristea, si-a negociat pana ieri întoarcerea la PD. Primarul din Valu lui Traian, Florin Mitroi, a trecut la PD cu tot cu viceprimar, la fel si primarul de Rasova, Mihalache Neamtu. In carti mai erau doi primari de comune: Mugur Mitrana din 23 August si Florin Onescu din Lipnita. Principalul argument al demisionarilor ? primirea de fonduri la bugetul local, astfel încat oamenii sa nu mai sufere din cauza apartenentei politice a primarului.

Daca PSD n-ar fi avut suprematia în Consiliul Judetean Constanta, probabil numarul plecarilor de primari din partid ar fi fost mai mare. Constanta ramane fieful PSD, avand un avantaj confortabil la primarii adjudecate: 47 pana mai ieri, din totalul de 69. Bilantul oficial al transferurilor va fi facut astazi, cand partidele îsi vor numara demisiile sau adeziunile înregistrate. (Sînziana Ionescu)


(495 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Primarii Mangaliei si Costinestiului au trecut de mana de la PSD la PD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54653191566467 seconds.