Joi, 10 August 2006 - 08:40 AM Aleg.RO: Primarul Marian Vanghelie, la un pas sa ramana fara scaun

Publicat de: Adrian Horincar

curentul

Celebrul primar al sectorului 5 din Capitala, Marian "care este" Vanghelie, a fost la un pas sa ramana fara fotoliul de la primarie . Doi executori judecatoresti, insotiti de un echipaj al politiei, au fost, ieri, la sediul Primariei sectorului 5, pentru a pune sechestru pe bunuri in valoare de trei miliarde de lei. Suma reprezinta o datorie a primariei catre o firma de birotica, societate care a actionat in instanta autoritatea locala.

Potrivit unei decizii a Judecatoriei sectorului 5, primaria a fost obligata sa achite creantele pana in luna iunie a acestui an. Autoritatea locala nu a platit datoria, motiv pentru care a fost pus sechestru pe bunurile din primarie. Printre obiectele pe care executorii judecatoresti intentionau sa puna sechestru a fost si scaunul din biroul lui Vanghelie, dar, in final, acestia au renuntat la idee.

Bunurile puse sub sechestru nu vor putea fi folosite de angajatii primariei pana la stingerea litigiului dintre autoritatea locala si firma de birotica. Este vorba despre calculatoare, faxuri, imprimante, aparate de aer conditionat si televizoare.

Marian Vanghelie a declarat ca decizia instantei nu este definitiva si primaria va contesta aceasta hotarare. El a recunoscut ca autoritatea locala are o datorie pentru o achizitie de obiecte de papetarie si birotica, insa nu la valoarea solicitata de firma pagubita. Executorii judecatoresti au discutat insa cu juristii primariei si, in lipsa unui document care sa ateste ca autoritatea locala a contestat acea decizie judecatoreasca, au continuat actiunea.


(414 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Adrian Horincar


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Primarul Marian Vanghelie, la un pas sa ramana fara scaun | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66968297958374 seconds.