Marți, 15 August 2006 - 05:37 AM Aleg.RO: Basescu - nelipsit de la Ziua Marinei

Publicat de: Iulia Nueleanu

curentul

Fregatele "Regele Ferdinand", "Regina Maria" si "Marasesti" au desfasurat ieri mai multe aplicatii militare in largul Marii Negre, cu ocazia Zilei Marinei, insa manifestarile propriu-zise pentru aceasta sarbatoare se vor desfasura astazi, anuntandu-si participarea si presedintele Traian Basescu . Era si firesc, avand in vederea meseria de baza a sefului statului. De altfel, Ziua Marinei poate fi un bun prilej pentru a mai puncta cateva procente in fata adversarilor politici.

Cele trei fregate participa la un exercitiu care vizeaza respingerea atacului aviatiei inamice, transferul de corespondenta, reaprovizionarea pe verticala, apuntare, transfer de personal, salvarea unui "om la apa", respingerea atacului ambarcatiunilor rapide, transmite corespondentul Mediafax.

In paralel, pe platoul din fata Comandamentului Operational Naval, situat in Portul Tomis, are loc ultima repetitie pentru manifestarile care se vor desfasura azi. Potrivit programului, manifestarile propriu-zise de Ziua Marinei vor avea loc astazi, incepand cu ora 10.00. Acestea vor cuprinde exercitii demonstrative, jocuri marinaresti pe apa si pe faleza, defilari de ambarcatiuni. Manifestarile de Ziua Marinei se vor incheia seara, cu un concert in Portul Tomis din Constanta si cu focuri de artificii. Aflat, duminica seara, la Neptun, presedintele Traian Basescu a declarat ca nu va lipsi de la Ziua Marinei.


(351 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Iulia Nueleanu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Basescu - nelipsit de la Ziua Marinei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.3147439956665 seconds.