Miercuri, 16 August 2006 - 05:23 AM Aleg.RO: PNL Prahova acuza PD de racolarea liberalilor

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca     Conducerea PNL Prahova reclama incalcari ale prevederilor protocolului Aliantei D .A. de catre "reprezentanti la varf" ai filialei PD prin actiuni de racolare a primarilor si consilierilor alesi pe listele PNL.
Presedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, vorbeste intr-un comunicat despre actiuni "premeditate", facute "in dispretul spiritului si literei protocolului si al declaratiilor publice ale liderului national al PD".
El sustine ca, in consecinta, liberalii prahoveni s-au adresat in scris Biroului Permanent Central al PNL, solicitand punerea in discutie, inclusiv la nivelul CNC al Aliantei, a oportunitatii mentinerii protocolului Aliantei D.A. la nivelul judetului Prahova. Potrivit lui Adrian Semcu, recent trei primari, doi viceprimari si mai multi consilieri locali alesi pe listele PNL au trecut la PD, presedintele PNL Prahova sustinand ca acestora li s-ar fi facut promisiuni sau ar fi fost "atentionati" ca este mai bine sa se inscrie in PD.
In replica, presedintele PD Prahova, deputatul Roberta Anastase, a declarat ca protocolul Aliantei nu a fost incalcat. "Protocolul Aliantei, din punctul nostru de vedere, nu a fost incalcat, iar noi consideram ca lamuririle necesare vor fi facute in cadrul unei sedinte a Aliantei, si nu in mod public", a afirmat Roberta Anastase. (N. Nicolae)


(448 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

PNL Prahova acuza PD de racolarea liberalilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.3850297927856 seconds.