Miercuri, 23 August 2006 - 05:40 AM Aleg.RO: Mona Muscă, audiată la CNSAS

Publicat de: Marius NEGULESCU

AMOS News MonaMuscaDeputat PNL Mona Muscă s-a prezentat, luni, la CNSAS pentru audieri în cazul celor două dosare de securitate în care este menționat numele său. Ea a declarat că i se pare normal să se pună la dispoziția CNSAS pentru că această instituție să ia o decizie corectă în cazul său, informează AMOS News. 'Dacă esti un om care se vrea corect este normal să dai toate informațiile pe care le poți da instituțiilor îndreptățite în legătură cu cazul său', a declarat deputatul PNL.

Muscă a precizat că a primit deja o invitație din partea președintelui CNSAS, Claudiu Șecașiu, de participare la audieri și a adăugat că nu va demisiona din Parlament deoarece așteaptă decizia Colegiului.

Deputatul PNL a refuzat să comenteze decizia Alianței de a modifica legea de modificare a CNSAS, prin eliminarea sintagmei de poliție politică 'nu cred că eu în momentul acesta sunt cea mai îndreptățită să fac un comentariu la așa ceva', a mai spus Mona Muscă.

Ea a definit însă conceptul de poliție politică arătând că acesta se referă la 'răul făcut cuiva la atingerea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului'.

În ceea ce privește decizia PNL-ului de retragere a sprijinului politic în cazul său muscă s-a eschivat apreciind că e 'dreptul partidului să ia orice decizie'.


(323 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marius NEGULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Mona Muscă, audiată la CNSAS | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.76770401000977 seconds.