Miercuri, 23 August 2006 - 05:40 AM Aleg.RO: Neamț: Alianță stranie, PSD, PC și o parte din consilierii PD și PNL

Publicat de: Costin GRAUR

AMOS News În ședința de Consiliu Județean de luni, 21 august, consilierii PSD au dominat efectiv ședința, obținând cam tot ce și-au propus, ba mai mult, candidații propuși de pesediștii nemțeni pentru diferite funcții au fost votați de conservatori și de unii consilierii ai Puterii. Discuțiile și numărarea voturilor, exprimate în mod secret, în cazul primelor cinci proiecte de hotărâre, pentru desemnarea unor persoane în diverse funcții, au arătat clar că PSD este puternic, în majoritatea cazurilor reușind să își pună proprii candidați pe posturile dorite.

A urmat dezbaterea privind modificarea unei hotărâri de Consiliu Județean privind împuternicirea reprezentanților CJ în cadrul Adunărilor Generale ale Acționarilor în societățile unde consiliul este acționar unic.

Cum, de mai multă vreme, capii administrației județene au anunțat că, pentru reducerea costurilor, vor reduce numărul consilierilor județeni din AGA, de la 9 la 7, grupul PSD, prin glasul ex-președintele CJ, Dan Vasile Constantin, a propus, în plen, renunțarea în totalitate la indemnizația de reprezentant AGA.

Discuțiile au luat o turnură destul de aprinsă, consilierii PD-PNL propunând chiar, în batjocură, să se renunțe complet la orice remunerație pentru consilieri.

În cele din urmă, cum nu s-a reușit obținerea vreunui rezultat, la propunerea președintelui CJ Vlad Marcoci, proiectul a fost amânat pentru a fi dezbătut în ședința viitoare.


(389 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Costin GRAUR


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Neamț: Alianță stranie, PSD, PC și o parte din consilierii PD și PNL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.96329092979431 seconds.