Miercuri, 23 August 2006 - 05:43 AM Aleg.RO:  Basescu vrea sa-si aduca cea mai apropiata ruda langa el

Publicat de: ---

Averea

FAMILIE . Printre problemele cu ministrul Apararii, deconspirarea securistilor infiltrati in actualele structuri, dilema propriului dosar de la CNSAS si cate o escapada la malul marii, presedintele Traian Basescu isi face timp si pentru discutiile cu mama sa.

Discutiile lui Basescu cu mama sa sunt mai mult telefonice, presedintele vizitand-o destul de rar din cauza programului incarcat. Mai nou, seful statului incearca sa o convinga pe mama lui sa se mute la Bucuresti, constient de faptul ca  varsta inaintata o impiedica sa se descurce singura.

Ii tot explica la telefon ca e mai bine sa se mute in Capitale

Mama presedintelui i se plange la telefon fiului ei ca nu prea o mai

Mama presedintelui e tentata de viata din Bucuresti

ajuta picioarele sa mearga la piata si sa se ocupe asa cum trebuie de treburile gospodariei. In consecinta, Basescu ii explica femeii la telefon ca e mai bine sa se mute in Capitala, in vila prezidentiala, care e destul de mare si are  gradina, mai ales ca acolo are cine sa aiba grija de ea, plus ca in felul acesta si-ar putea vedea nepoatele mai des. Femeia insa nu prea vrea sa paraseasca Constanta, mai ales ca aici locuieste si fratele presedintelui, Mircea Basescu, pe sprijinul caruia se poate baza la nevoie.

A rugat-o sa faca pentru iarna cateva conserve asa cum stie ea

Dar Basescu mai are un interes pentru care a sunat-o zilele acestea pe mama sa. Surse din anturajul familiei prezidentiale spun ca acesta a rugat-o sa faca pentru iarna cateva conserve asa cum numai ea stie. Mama presedintelui este experta in zacusca cu ciuperci si in zarzavaturi fara conservanti pentru ciorbe. De asemenea, spun sursele mentionate, seful statului a rugat-o pe batrana sa puna la congelator niste vinete si ardei copti pentru a se delecta cu legume si in timpul iernii. Mama presedintelui se grabeste sa ii umple acestuia camara si l-a rugat pe Traienica sa trimita o masina in doua saptamani sa ia pachetele.

Olga Georgeta Penciulescu


(366 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Averea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Averea:

 Basescu vrea sa-si aduca cea mai apropiata ruda langa el | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.98090195655823 seconds.