Joi, 24 August 2006 - 06:03 AM Aleg.RO: Raportarea pasionala la PD si Basescu

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca     Presedintele PRO Democratiei, Cristian Parvulescu, a declarat ieri in fata conservatorilor adunati la Scoala de vara ca prin "raportare destul de pasionala la PD si la Traian Basescu" pierd sansa de a transmite un mesaj coerent si credibil .
Adresandu-se vicepresedintilor PC pe probleme de imagine, Cristian Parvulescu a declarat ca imaginea sa despre Partidul Conservator a fost intotdeauna "aceea ca nu exista o echipa suficient de coeziva si de unita". Aceste lucruri sunt "variabile de la un partid la altul", potrivit lui Parvulescu, care a participat la mai multe scoli de vara organizate de partidele politice.
"In ceea ce priveste tinerii, spre exemplu, la scolile de vara de anul trecut, am constatat ca cei mai bine pregatiti sunt tinerii de la PNL (...), cei mai indiferenti erau cei de la PD. Imaginea mea despre Scoala de vara de la Navodari a PD a fost aceea a unei adunaturi, care nu era de niciun fel organizata. Nu exista un lucru care sa-i uneasca acolo", a spus presedintele APD. Organizatia de tineret a PSD este, potrivit lui Parvulescu, "rupta in doua". "O minoritate care este orientata catre socialismul european si o majoritate care este bulversata si oarecum oportunista", a sustinut el. (N.N.)


(404 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Raportarea pasionala la PD si Basescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.1726679801941 seconds.