Marți, 29 August 2006 - 06:10 AM Aleg.RO: Vicepresedintele Senatului, C.V.Tudor, ameninta CNSAS cu o noua mineriada

Publicat de: Florin NEGRUTIU

Gândul "Ma duc cu 10 .000 de oameni si il arunc pe Dinescu pe geam!", a amenintat, ieri, vicepresedintele Senatului, Corneliu Vadim Tudor, ca reactie la redeschiderea de catre CNSAS a cazului sau privind relatia cu fosta Securitate. C.V.Tudor a spus, citat de Mediafax, ca vorbeste foarte serios si ca nu ii va fi greu sa aduca la CNSAS, 100 de autocare cu oameni din toata tara, care sa-l ajute in tentativa de a-l invata minte pe Mircea Dinescu pentru afrontul adus. Acesta solicitase, cu o zi inainte, redeschiderea cazului Vadim si audierea liderului PRM, dupa ce CNSAS primise de la SIE date noi referitoare la relatia dintre C. document.write( ' ); V.Tudor si fosta Securitate. Desi seful peremist a primit, pana acum, certificat de buna purtare din partea CNSAS, Dinescu sustinuse ca este necesara rediscutarea cazului, deoarece verdictul vechiului Colegiu a fost afectat de "un viciu de procedura".

"A fost viciu de procedura, pentru ca presedintele PRM trebuia chemat la audieri, dar nu s-a facut asa, iar decizia de necolaborare cu Securitatea ca politie politica a fost data fara sa se indeplineasca toti pasii ceruti de lege".

In ajutorul lui Corneliu Vadim Tudor a sarit insa Cazimir Ionescu, membru al CNSAS trimis in Consiliu de PSD. El a confirmat ca s-au primit date noi de la SIE despre Vadim, dar nu este nimic serios, ci "un dosarel" care arata ca liderul peremist ar fi refuzat colaborarea cu Securitatea. Cazimir Ionescu a dezvaluit care a fost argumentul forte al refuzului: "Ce ar zice mama daca ar afla asa ceva despre copilul ei?!", ar fi exclamat C.V.Tudor. Fara a astepta si votul celorlalti colegi ai sai, Cazimir Ionescu a dat verdictul de unul singur: "Aceste date noi arata contrariul faptului ca C.V.Tudor ar fi fost colaborator al Securitatii".

In declaratia data ieri, C.V.Tudor s-a aratat convins ca in spatele lui Mircea Dinescu s-ar afla Traian Basescu. El a adaugat ca intentioneaza sa-i trimita o scrisoare deschisa presedintelui, in care ii va reprosa, printre altele, ca i-a santajat cu dosare de Securitate pe Calin Popescu Tariceanu si pe Theodor Stolojan. florin.negrutiu@gandul.info


(755 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Florin NEGRUTIU


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Vicepresedintele Senatului, C.V.Tudor, ameninta CNSAS cu o noua mineriada | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60891699790955 seconds.