Miercuri, 30 August 2006 - 05:46 AM Aleg.RO: Coabitarea dintre "inteleptul" Basescu si social-democrati

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca     Presedintele PSD Suceava, Gavril Marza, a apreciat ieri ca presedintele Traian Basescu "este un om intelept", care poate coabita cu un guvern PSD dupa alegerile viitoare .
El a declarat ca la Consiliul National al PSD din octombrie va fi adoptata o platforma politica ce va fi documentul premergator programului de guvernare.
Presedintele PSD Suceava si-a exprimat convingerea ca PSD va reveni la putere in urma viitoarelor alegeri, pentru ca populatia este dezamagita profund de actuala guvernare.
"Populatia nu ne ia nici pe noi in brate, ca nu am facut tot ce trebuia, dar macar noi am facut cate ceva pentru fiecare categorie, de la elevi pana la pensionari", a sustinut Marza.
Intrebat daca ar putea exista o coabitare a unei guvernari PSD cu presedintele Traian Basescu, in special dupa criticile dure aduse presedintelui de catre Mircea Geoana, Marza a spus: "Cu oameni intelepti se poate coabita. Consider ca presedintele Traian Basescu este un om intelept, care poate coabita cu oricare partid".
Liderul PSD, Mircea Geoana, a criticat actuala coalitie de guvernamant si a reprosat partidului ca nu a fost mai dur atat fata de presedintele Traian Basescu, cat si fata de membri ai Executivului. (A.M.)


(790 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Coabitarea dintre "inteleptul" Basescu si social-democrati | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62471008300781 seconds.