Sâmbătă, 30 Septembrie 2006 - 08:12 AM Aleg.RO: Președintele CJ Timiș, ales lider în Adunarea Regiunilor Europei

Publicat de: Ioana TOMA

AMOS News Lucrările ședinței plenare a Comisiei B a Adunării Regiunilor Europei (ARE), secțiunea de Coeziune Socială, Afaceri Sociale și Sănătate Publică, s-au încheiat, astăzi, la Timișoara cu alegerea liderului Consiliului Județean Timiș, Constantin Ostaficiuc, în fruntea acestei comisii, transmite corespondentul AMOS News. Implicit, funcția din Comisia B îl face pe Ostaficiuc și unul din vicepreședinții ARE, poziție pe care o va ocupa timp de doi ani. Ostaficiuc este primul președinte român din cadrul ARE, el ocupând și funcția de președinte al euroregiunii Dunăre-Criș-Mureș-Tisa.

“Această funcție mă onorează pentru că este un semnal că o organizație de nivel european confirmă că am ales drumul corect, că suntem apreciați și luați în seamă de UE”, a declarat Ostaficiuc. În cadrul unor sesiuni ARE, de la Timișoara au pornit două proiecte importante care au fost preluate de către alte regiuni din Europa.

Medicul Tudor Olariu, implicat în sesiunile ARE, a precizat că proiectul de prevenire a violenței domestice va avea un buget de 300.000 de euro pentru implementare, iar pentru proiectul de prevenire a consumului de alcool în rândul tinerilor există toate șansele să se aprobe finanțare.


(819 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Ioana TOMA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Președintele CJ Timiș, ales lider în Adunarea Regiunilor Europei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1088569164276 seconds.