Marți, 31 Octombrie 2006 - 05:39 AM Aleg.RO:  Barza si-a facut cuib langa presedintele Camerei Deputatilor

Publicat de: ---

Averea

INDEDIT . Barza si-a facut cuib la Parlament. Nu mai putin de trei consiliere ale presedintelui Camerei Deputatilor, Bodgan Olteanu, sunt in plina maternitate, facandu-i acestuia surpriza sa ramana insarcinate tocmai cand si el se pregateste sa devina tatic pentru a doua oara.

Ca barza trage la Olteanu este deja o certitudine, caci si sora liberalului a devenit cu numai cateva zile in urma mamica.Daca la Senat umbla cucuveaua, deasupra Camerei Deputatilor se roteste barza. La Cabinetul presedintelui este "aglomeratie" mare. Consilierele sale se intrec in a deveni mamici. Primul lucru care te izbeste cand intri in birourile lui Bogdan Olteanu este puzderia de burtici mai mult sau mai putin evidente. In urma cu putin timp, una dintre consilierele liberalului a dat startul: a nascut o fetita. Acum, presedintele Camerei "inspecteaza", de cate ori are timp, alte doua burtici. Pe cea a sotiei fostului ministru al Apararii, Laura Atanasiu (foto stanga), insarcinata in sase luni si pe cea a Lilianei, insarcinata in cinci luni. "Ia sa va vad burtica!", este salutul de dimineata al lui Olteanu, iar cele doua consiliere se aliniaza regulamentar la "inspectie". Asta pentru ca il recunosc deja pe seful lor ca expert in materie de copii. Ceea ce n-a putut insa sa ghiceasca nici presedintele Camerei si nici macar medicul a fost ce va avea Laura Atanasiu, baietel sau fetita, pentru ca, la ecograf, bebelusul a tratat pe toata lumea cu spatele si nu a vrut sub nici o forma sa arate ce o sa fie. Nici

Familia Olteanu si-a adus fetita la Parlament

purtatorul de cuvant al lui Olteanu, Bogdana Balmus, nu este departe de a fi pentru a doua oara mama, ea gandindu-se ca fetita ei, Ilinca, ar putea avea intr-un viitor apropiat un fratior sau o surioara. In familia liberalului din fruntea Camerei Deputatilor este deja "gradinita". Olteanu are o fetita, Theea, care implineste pe 4 noiembrie 2 ani si, mai mult, chiar maine, sotia sa este programata sa nasca prin cezariana un baietel. Barza a fost generoasa si cu sora liberalului, Sandra. Ba chiar poznasa. Aceasta a nascut si ea, acum doua zile, tot al doilea copil, o fetita. Inedit este faptul ca in urma cu doi ani sotia si sora lui Bogdan Olteanu aduceau pe lume, tot in acelasi timp, primii copii, sotia o fetita, sora un baietel. Asa ca presedintele Camerei se poate considera expert nu numai in politica "fiind cel mai tanar presedinte de Parlament din istoria Romaniei, ci si in schimbat scutece si incalzit biberoane. De altfel, stiind placerea cu care Olteanu se ocupa de copii, consilierele sale mamici sau viitoare mamici i-au propus, mai in gluma, mai in serios, sa infiinteze la Camera o mini-cresa unde, in pauzele dintre sedinte si primiri oficiale, sa se relaxeze cu micutii "liberali".

Venirea pe lume a baietelului sau, programata pe 1 noiembrie, este cel mai frumos cadou pe care Bogdan Olteanu putea sa il primeasca de ziua sa. Presedintele Camerei Deputatilor a implinit duminica 35 de ani, iar apropiatii sai au tinut sa ii faca o surpriza inedita: un tricou pe care au imprimat chipul "sefului" in 12 variante de coafura la moda.

Veronica NaneIoana Stefanescu


(827 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Averea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Averea:

 Barza si-a facut cuib langa presedintele Camerei Deputatilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 5.476998090744 seconds.