Marți, 31 Octombrie 2006 - 05:40 AM Aleg.RO: PSD redevine majoritar în Consiliul Județean Vrancea

Publicat de: Cristi CIUPERCĂ

AMOS News Tribunalul Vrancea a validat luni, 30 octombrie, la ora 13.15 mandatele celor șapte supleanți de pe lista de consilieri județeni a PSD. Oprișan ar putea invalida în ședința de luni a CJ și mandatele celor 12 consilieri de la PNL și PD, transmite corespondentul AMOS News. Partidul Social Social Democrat a redevenit începând de luni, 30 octombrie, majoritar în Consiliul Județean Vrancea ca urmare a sentinței date de Tribunalul Vrancea care a validat mandatele supleanților de pe lista de consilieri.

Tribunalul a fost solicitat să valideze aceste mandate după ce Curtea de Apel Galați a dispus vineri încetarea mandatelor celor șapte aleși județeni care au părăsit PSD pentru PNL sau PD.

Noii consilieri județeni din partea social-democraților sunt: Paraschiv Măcrineanu, Lambrinia Bolovan, Laurențiu Marin, Aurel Vrânceanu, Tică Costel, Luminița Teodorescu și Dragoș Bârlădeanu. Patru consilieri județeni de la PNL și unul de la PNG au formulat cerere de intervenție în dosar. Aceștia au invocat faptul că validarea mandatelor s-ar face de către Consiliul Județean Vrancea și nu de către Tribunal. Cererea lor a fost respinsă de către judecătorul Mihai Stoian care a arătat că în urma modificărilor Legii 215 a administrației publice această sarcină revine instanței de judecatăși nu CJ.

În aceste condiții, întrucât are din nou majoritatea, în ședința Consiliului Județean de luni, 30 octombrie, de la ora 16, Oprișan poate invalida și mandatele celor 12 consilieri ai Alianței care au lipsit de la șapte ședințe ordinare


(806 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristi CIUPERCĂ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PSD redevine majoritar în Consiliul Județean Vrancea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.84198999404907 seconds.