Miercuri, 28 Februarie 2007 - 06:06 AM Aleg.RO: Consiliul Județean Constanța bun de plată

Publicat de: Cătălin SICLITARU

AMOS News Consiliul Județean Constanța (CJC) trebuie să plătească Prefecturii peste un miliard de lei vechi, datorii restante de la alegerile locale din 2004, iar în cazul în care suma nu va fi plătită Prefectura va apela la un executor judecătoresc, transmite corespondentul AMOS News. Prefectul Constanței, Dănuț Culețu, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că secția civilă a Curții de Apel Constanța a respins recursul formulat de Consiliul Județean Constanța.

Potrivit sentinței judecătorești, CJC are obligația de a achita un debit de peste un miliard de lei vechi. Culețu susține că Prefectura a fost determinată să dea în judecată CJC, după ce instituția a refuzat să plătească această sumă cheltuită pentru pregătirea și organizarea alegerilor locale din 2004.

El a precizat că, deși s-au făcut mai multe încercări pentru a determina CJC să plătească acești bani, în cele din urmă s-a ajuns la acționarea în instanță și astfel s-a ajuns la o tegiversare inutilă.

Prefectul Constanței a afirmat că un executor judecătoresc va decide modul de recuperare a sumei, eventual prin punerea sub sechestru a bunurilor sau a conturilor CJC.


(778 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cătălin SICLITARU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Consiliul Județean Constanța bun de plată | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60229587554932 seconds.