Luni, 02 Aprilie 2007 - 06:21 AM Aleg.RO: Liberalii, colectionari de monede si goblenuri

Publicat de: ---

evenimentulzilei Organizatia judeteana a PNL Brasov a organizat sambata, in mansarda Casei Baiulescu, o expozitie de colectii personale .

La eveniment au participat, personal si cu exponate, presedintele organizatiei, Aristotel Cancescu, presedintele organizatiei municipale, Aurel Ionel, precum si alti membri PNL. Mansarda Casei Baiulescu din Brasov a fost neincapatoare pentru liberalii veniti sa-si admire unul altuia colectiile.

Cancescu a prezentat cateva dintre fotografiile sale de epoca, presedintele CJ fiind cunoscut ca un impatimit al fotografiei. Presedintele de la municipiu, Aurel Ionel, este mai degraba cunoscut ca medic ginecolog si consilier judetean decat drept colectionar. Acesta si-a prezentat colectia de sculpturi in lemn, pe care le-a realizat personal.

„Nu le-am mai numarat de mult, ultima oara aveam peste 5.000 de fotografii, pot sa spun ca am o colectie bogata, mult mai bogata ca Arhivele nationale. Constat cu surprindere ca sunt foarte multi colectionari la noi in partid, daca stiam ca va avea asa succes expozitia imi aduceam si cateva dintre aparatele de fotografiat si de filmat, am peste 100 in colectia mea”, a spus seful liberalilor brasoveni.

Alti liberali si-au prezentat colectiile de cartele telefonice (Adrian Palade, peste 3.000 de cartele), de timbre si alte efecte postale avand ca subiect aviatia romana (Milica Palade). Elena Trepadus a adus colectia personala de goblenuri, iar Raluca Oprescu a venit cu monedele si bancnotele colectionate.

Cancescu le-a recomandat colegilor ca, pe viitor, sa colectioneze si niste procente, „pentru ca noi, PNL, vrem sa castigam alegerile in judetul Brasov”.


(585 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Liberalii, colectionari de monede si goblenuri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61436200141907 seconds.