Luni, 02 Aprilie 2007 - 06:22 AM Aleg.RO: Elena Basescu ataca femeile presedintelui

Publicat de: Cristian Oprea

Cotidianul

Mezina presedintelui le-a atacat dur, din mijlocul juriului Miss PD Cluj, pe fostele consiliere ale tatalui ei Elena Udrea si Adriana Saftoiu .

Elena Basescu a abandonat tonul rezervat de pina acum in declaratiile oficiale si, de la Cluj, unde vineri a jurizat concursul Miss PD, s-a lansat in atacuri la adresa Elenei Udrea si a Adrianei Saftoiu. In opinia Elenei Basescu, alintata in familie Bobita, cele doua ex-consiliere ale parintelui ei nu au avut „vreo reusita extraordinara in viata“.

Remarcata in public ca fotomodel la prezentarile de moda, Elena Basescu a „decretat“ fara sa clipeasca: „Nu stiu cit de realizate sint in viata cele doua. Depinde cum se considera. Probabil ca eu as alege o a treia persoana, cu siguranta nu una dintre cele doua“.

Elena Basescu nu pare sa se potriveasca deloc la gusturi cu tatal sau. „Dintre cele doua nu pot sa aleg nici una, pentru ca nu mi se pare ca a avut vreuna vreo reusita extraordinara in viata. (…) Sint femei de afaceri care au reusit in viata, alt gen de femei“, a declarat mezina familiei Basescu.

Despre Cimpia Turzii, unde s-a desfasurat concursul, Elena Basescu a spus: „Am venit la Cluj pentru ca organizatia de aici este extraordinara. Mi-a placut, a fost foarte frumos si m-am destins“. Ea a mai explicat ca, venind la Cluj, a scapat de stresul din Bucuresti.


(511 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la Cristian Oprea


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Elena Basescu ataca femeile presedintelui | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.51834177970886 seconds.