Miercuri, 04 Aprilie 2007 - 06:54 AM Aleg.RO: Primaria Slobozia a declarat razboi taximetristilor

Publicat de: ---

evenimentulzilei Alesii locali din Slobozia lucreaza la un regulament local destinat activitatii de taximetrie dupa ce au constatat ca multi dintre soferi au un comportament "de mahala", fac mizerie in statiile de taxi, iar firmele de profil nu respecta tarifele stabilite prin hotarare a consiliului local .

In prezent, tarifele practicate pentru o calatorie in interiorul municipiului sunt mai mari cu 30a-40a fata de nivelurile maxime stabilite de consilieri.

„Circula dupa reguli proprii, este o mizerie de nedescris in statiile pe care le-am amenajat special pentru taximetre, unii dintre soferi vorbesc urat, ti-e si rusine sa treci pe langa ei atunci cand isi asteapta clientii. Ei trebuie sa-si reconsidere comportamentul astfel incat sa nu mai afecteze domeniul public prin producerea de gunoi, urinare in spatiile verzi, sa se abtina sa fumeze avand client in masina”, a declarat primarul din Slobozia, Gabi Ionascu.

De cealalta parte, taximetristii se plang ca actualele tarife stabilite de consiliul local ii duc la faliment. Ei ar trebui sa circule cu maximum 1,05 lei/km, tarif stabilit in august 2003, dar niciunul dintre cei 150 de taximetristi autorizati nu are tarife mai mici de 1,29 lei/km. Ei cred ca un pret de 1,9 lei/km este justificat si le asigura o cota multumitoare de profit. 


(409 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Primaria Slobozia a declarat razboi taximetristilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56484508514404 seconds.