Joi, 05 Aprilie 2007 - 05:59 AM Aleg.RO: PRM Covasna: ADETCOV-paravan pentru Asociația Pro Ținutul Secuiesc

Publicat de: Monica VAJNA

AMOS News PRM Covasna se declară în total dezacord cu constituirea Asociației de Dezvoltare Economică și Teritorială a județului Covasna, acuzând demersul Consiliului Județean Cv de ilegalitate, transmite corespondentul AMOS News. Gică Agrigoroaie, președinte al PRM Covasna, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că ADETCOV are interese- paravan care vin defapt în sprijinul Asociației Pro Ținutul Secuiesc, fiind condusă din umbră de UDMR, prin oamenii pe care îi are Uniunea plasați în posturi- cheie în CJ Covasna.

"Potrivit Legii Administrației Publice locale, această asociație nu are niciun fundament legal, urmând ca cei din conducerea județului- CJ- să aloce bani proveniți de la bugetul de stat unor proiecte în favoarea autorităților publice locale! E o mare mârșăvie, consiliile locale urmând să plătească dublu prin cotizațiile anuale față de cât ar plăti dacă ar angaja o firmă de consultanță atunci când ar avea nevoie de un proiect de investiție ori accesare a fondurilor structurale", a explicat Agrigoroaie, adăugând că, în puțină vreme, CJ Covasna va ajunge "să se înregistreze ca și societate comercială".

"Există o problemă veche în județul Covasna: acesta e pe ultimul loc în țară în toate privințele. Cum își pot închipui cei care au administrat acest județ în ultimii 17 ani- UDMR-ul- că vor dezvolta economia acestuia din moment ce tot ei vor fi "capul" acestei acțiuni? Acest ADETCOV nu e decât o găselniță pentru jonglarea fondurilor publice", a mai spus Agrigoroaie.


(350 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Monica VAJNA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PRM Covasna: ADETCOV-paravan pentru Asociația Pro Ținutul Secuiesc | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.69654297828674 seconds.