Vineri, 04 Mai 2007 - 06:02 AM Aleg.RO: Aici, robotul primariei. Nu v-ati platit taxele!

Publicat de: ---

evenimentulzilei Incepand de astazi, locuitorii municipiului Alba Iulia vor putea afla cam toate informatiile pe care le poate oferi biroul de relatii cu publicul din cadrul primariei fara a mai parasi propria locuinta .

Mai mult, ei pot afla in orice moment ce datorii au catre bugetul local. Acest lucru este posibil in urma inaugurarii unui robot telefonic achizitionat recent de Primaria Alba-Iulia. Pur si simplu, oamenii vor pune mana pe telefon, vor forma 814.600 si vor fi directionati sa apese diferite taste, in functie de ceea ce ii intereseaza.

Pot fi aflate informatii din toate domeniile, de la taxe si impozite locale la actele care trebuie pregatite pentru obtinerea unor autorizatii sau ajutoare. Exista, de asemenea, si posibilitatea obtinerii de informatii personalizate legate de situatia la zi a platii impozitelor, prin simpla tastare a codului numeric personal.

Mai neplacut va fi cand acelasi robot ii va suna acasa pe oameni si le va aminti ca sunt in intarziere cu plata contributiilor la bugetul local. In schimb, sistemul va putea fi folosit si pentru a-i anunta pe cetateni despre anumite probleme, cum ar fi faptul ca raman fara apa sau gaze intr-o anumita zi.

Deocamdata, sistemul poate deservi doar patru persoane concomitent. Sistemul si punerea in functiune a lui au costat peste 150.000 lei.


(267 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Aici, robotul primariei. Nu v-ati platit taxele! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.65748000144958 seconds.