Vineri, 04 Mai 2007 - 06:03 AM Aleg.RO: Senatorii au picat 39 de proiecte in trei ore

Publicat de: ---

atac Alesii poporului au reusit sa demonstreze inca o data ca sunt persoane care se respecta si tin la sanatatea lor, motiv pentru care nu se streseaza sa munceasca prea mult .

In sedinta de ieri a Senatului, alesii au reusit, cu chiu, cu vai, sa voteze un singur proiect de lege. Dar nici macar aceasta unica lege adoptata nu a fost votata din prima, fiind necesara reluarea votului. Propunerea legislativa permite institutiilor publice din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala sa vanda personalului propriu anumite locuinte de serviciu pe care le au in administrare.

Propunerea, initiata de senatorul PNL Norica Nicolai, de senatorul social-democrat Mihail Popescu si de reprezentantul PRM in Camera, Verginia Vedinas a fost initial respinsa. La initiativa PRM, proiectul de lege a fost supus unui al doilea vot, fiind, intr-un final, aprobat cu 50 de voturi pentru, 15 abtineri si 9 voturi impotriva.

Plenul Senatului a reusit performant a de a respinge nu mai putin de 39 de proiecte legislative care se aflau pe ordinea de zi. Desi majoritatea aveau raport de respingere din partea Comisiilor, trei proiecte nu aveau raport negativ si fusesera adoptate si de Camera Deputatilor. Cele trei proiecte aveau caracter organic si ar fi trebuit votate de 69 de senatori. In sala erau prezenti 71 de senatori, un numar suficient pentru a adopta respectivele initiative legislative, dar unii dintre alesii poporului au preferat sa nu voteze.


(356 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Atac

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Atac:

Senatorii au picat 39 de proiecte in trei ore | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.68700909614563 seconds.