Vineri, 04 Mai 2007 - 06:03 AM Aleg.RO: Senatorul PD Nicolae Neagu: "Curtea Constituțională face jocul lui Băsescu"

Publicat de: Laura CĂTUNEANU

AMOS News Senatorul PD Sibiu, Nicolae Neagu a declarat joi, într-o conferință de presă, că avizul negativ al Curții Constituționale asupra modificării legii referendumului este, în acest moment, în favoarea lui Traian Băsescu, informează corespondentul AMOS News.

Președintele PD Sibiu, senatorul Nicolae Neagu consideră că, prin avizul de joi, magistrații Curții Constituționale au îndemnat, practic, electoratul să meargă la urne în 19 mai.

"În acest moment, Curtea Constituțională face jocul lui Traian Băsescu. Ei nu au făcut altceva decît să arate că textul de lege al PSD se încadrează în Constituție, însă au reușit să creeze confuzii în rândurile electoratului. Ce se va întâmpla dacă jumătate plus unu din cetățeni nu vin la vot? Populația va interpreta ostil această decizie și va merge la referendum. Este, dacă vreți, un efect de bumerang care se va întoarce împotriva partidelor care au inițiat procedura de suspendare", a afirmat Nicolae Neagu.

Totodată, senatorul i-a avertizat pe foștii parteneri de Alianță că PSD le pregătește o lovitură. "Oare PNL își dă seama ce lovitură de grație urmează să primească de la PSD? Avem un Guvern PSD, cu actori liberali. Nu exclud nici un Guvern PSD-PNL, dar sforile vor fi ale social-democraților", a atenționat senatorul Neagu.

Liderul democraților sibieni este de părere că, în eventualitatea în care Traian Băsescu se va întoarce la Cotroceni, liderii partidelor parlamentare vor avea de suferit. "PSD, PNL, PRM, PC și UDMR își vor pierde capul. Vor avea numai de pierdut", a precizat Nicolae Neagu.


(375 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Laura CĂTUNEANU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Senatorul PD Nicolae Neagu: "Curtea Constituțională face jocul lui Băsescu" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.78701686859131 seconds.