Vineri, 18 Mai 2007 - 04:59 AM Aleg.RO: Băsescu: "Dacă mă întorc la Cotroceni, voi afla cum a ajuns acel bilețel la Mircea Geoană"

Publicat de: Georgiana ȘERBAN

AMOS News Șeful suspendat al statului, Traian Băsescu a declarat joi seara la postul public de televiziune că va verifica modul în care "notițele de birou" făcute de prim-adjunctul directorului SRI, Florian Coldea au ajuns la președintele PSD, Mircea Geoană, în cazul în care își va relua funcția de președinte al României.

"Mă tem să nu fie mai mult decât un joc, dar vă asigur că, dacă mă întroc la Cotroceni, voi afla cum a ajuns acel bilețel la Mircea Geoană", a atras atenția Băsescu.


Președintele suspendat a susținut că nu a văzut niciodată biletul de la Florian Coldea și și-a exprimat îngrijorarea că "bilețelul" prezentat presei de liderul social-democrat Mircea Geoană reprezintă ceva mai mult decât un joc politic.


 "Nu am văzut niciodată acel bilețel, acele notițe. În modul cel mai sincer. Discutăm lucruri importante și vă întreb pe dumneavoastră de unde ați tras concluzia că acel bilet îmi era destinat? Dacă îmi era destinat, acel bilețel ajungea la mine, nu la domnul Geoană", a afirmat Băsescu.


În acest sens, Traian Băsescu a făcut asigurări că nu i-a cerut informații lui Florian Coldea despre magistrații Curții Constituționale, mai ales că potrivit afirmațiilor sale, nu a folosit niciodată serviciile secrete.


(325 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Georgiana ȘERBAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Băsescu: "Dacă mă întorc la Cotroceni, voi afla cum a ajuns acel bilețel la Mircea Geoană" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60395288467407 seconds.