Sâmbătă, 19 Mai 2007 - 06:17 AM Aleg.RO: Consiliul Județean Caraș Severin va avea o sală de ședințe nouă

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News La sfârșitul acestei luni vor fi finalizate lucrările de modernizare a sălii de ședințe a Consiliului Județean Caraș-Severin, urmând ca viitoarea ședință a instituției, programată a se desfășura în prima săptămână a lunii iunie, să aibă loc în noua locație, transmite corespondentul Amos News.

Demarate în luna februarie a anului 2006 din inițiativa lui Sorin Frunzăverde, fost președinte al Consiliului Județean, lucrările ce vor fi inaugurate au inclus extinderea sălii de ședințe, realizarea unei săli de protocol, a acceselor suplimentare și modernizarea a altor trei săli la parterul clădirii.

Noua sală de ședințe va avea dotări IT de ultimă generație, un control al acusticii, sistem de ventilație artificial iar pentru accesul persoanelor cu dizabilități a fost montat un lift exterior. A fost prevăzută, totodată, o rampă exterioară și una interioară adaptate cerințelor europene în vigoare.

Valoarea totală a investiției este de 4.167.500 lei și a fost suportată în întregime de către Consiliului Județean Caraș-Severin din credit bancar.


(367 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Consiliul Județean Caraș Severin va avea o sală de ședințe nouă | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57874703407288 seconds.