Sâmbătă, 19 Mai 2007 - 09:14 AM Argeșenii se înghesuie la urne

Publicat de: Petre NIȚU

AMOS News Argeșenii au venit să-și exprime dreptul constituțional încă dinainte de deschiderea secțiilor de votare, transmite corespondentul AMOS NEWS. Cu un sfert de oră înainte de deschiderea secțiilor, oamenii veniseră deja să voteze. Mulți dintre ei se grăbeau să plece din localitate, iar alții , oamenii bătrâni, aveau cu ei sacoșele să meargă la piață.

La Secția nr. 1 Pitești, oamenii chiar deveniseră agitați că nu li se va permite să voteze fix la ora 8. Până la 8,15, 9 persoane își exprimaseră opțiunea. La una dintre secțiile deschise la Spitalul Județean, din cele 2031 de persoane înscrise pe listă, votaseră până la 8,30, 15 persoane.

La o altă secție, până la aceeași oră, 23 de cadre medicale și pacienți votaseră. Cele mai multe persoane au votat la Secția nr. 50 din Pitești, 60, până la 9,30. Tot aici și-au exprimat dreptul de vot liderul PSD Argeș , Constantin Nicolescu, și președintele democraților argeșeni, Dan Bica. Cei doi au declarat că așteaptă de la referendum revenirea la normalitate.

La 11,30 va vota liderul PC Argeș, Cătălin Teodorescu, iar la ora 12, președintele PNL Pitești, Marius Postelnicescu, de curând director executiv al Administrației Naționale Apele Române.

În județul Argeș sunt 466 de secții de votare, la care sunt arondate 543.308 persoane cu drept de vot.


(516 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Petre NIȚU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Argeșenii se înghesuie la urne | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52741503715515 seconds.