Luni, 21 Mai 2007 - 06:57 AM Aleg.RO: Deputatul Raluca Turcan felicită sibienii pentru votul lor

Publicat de: Laura CĂTUNEANU

AMOS News <IMG class=photoshare-clickable id=imageLocation o­nclick=handleOnClickImage(this) height=80 alt=TurcanRaluca hspace=5 src="http://www.amosnews.ro/index.php?module=Photoshare&type=show&func=viewimage&iid=1734&viewkey=" width=60 align=left vspace=5 name=imageLocation>Deputatul Raluca Turcan a adresat felicitări sibienilor pentru voturile de susținere a lui Traian Băsescu, transmite corespondentul AMOS News. După ce peste 85 la sută dintre sibieni au votat Nu la referendum, Sibiul este primul județ din țară ca susținere a lui Traian Băsescu.

"Doresc să felicit din toată inima pe cetățenii județului Sibiu pentru spiritul civic de care au dat dovadă la referendumul din 19 mai. Sibienii au pus hotărâtor umărul la realizarea celui mai performant proiect al României, propus de președintele Traian Băsescu și susținut de Partidul Liberal Democrat, de Partidul Democrat și de cetățenii români: reformarea clasei politice prin introducerea votului uninominal, modificarea Constituției, reforma profundă a sistemului sanitar, a sistemului educațional, modernizarea agriculturii", se arată în comunicatul semnat de Raluca Turcan.

Vicepreședintele PLD, Raluca Turcan susține că, după votul din 19 mai, românii au demonstrat că au voința să continue procesul reformelor.

"Procesul reformei trebuie să continue în România. Aceasta include lupta împotriva corupției, întărirea instituțiilor democratice si aplicarea legii. Îndeplinirea standardelor și cerințelor Uniunii Europene nu sunt impuse pentru a satisface interesul UE - sunt importante pentru România însăși", se mai arată în comunicat.


(377 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Laura CĂTUNEANU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Deputatul Raluca Turcan felicită sibienii pentru votul lor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55519199371338 seconds.