Luni, 21 Mai 2007 - 06:57 AM Aleg.RO: PC critică organizarea referendumului la Arad

Publicat de: Paul PREDA

AMOS News <IMG class=photoshare-clickable id=imageLocation o­nclick=handleOnClickImage(this) height=56 alt="Partidul Conservator 2" hspace=5 src="http://www.amosnews.ro/index.php?module=Photoshare&type=show&func=viewimage&iid=3727&viewkey=" width=60 align=left vspace=5 name=imageLocation>Deputatul PC Lia Ardelean a declarat că este nemulțumită de organizarea haotică a referendumului din Arad, informează corespondentul AMOS News. „Organizarea colectării proceselor verbale privind rezultatele referendumului din secțiile de votare din județul Arad a lăsat mult de dorit, oamenii fiind total nemulțumiți de condițiile de depunere a acestora la Biroul Electoral Județean”, a declarat, duminică, președintele PC Arad, deputatul Lia Ardelean.

Ea a combătut haosul și dezorganizarea manifestate în zona Direcției Județene de Statistică, unde delegații din teritoriu s-au călcat în picioare pentru a-și preda situațiile.

„Mai mult, au existat cazuri în care oamenii și-au vândut unii altora biletele de ordine, pentru a termina mai repede depunerea proceselor verbale și a se putea întoarce în timp util acasă, mai ales cei veniți de la distanțe mari de Arad”, a mai subliniat Lia Ardelean. Parlamentarul conservator este de părere că astfel de acțiuni organizatorice defectuoase nu fac decât să încurce buna desfășurare a scrutinelor electorale.

„Din fericire, referendumul a avut loc în pragul verii, dar nu vreau să-mi imaginez ce s-ar întâmpla dacă asemenea incidente ar fi avut loc în miezul iernii. Fac un apel la autoritățile abilitate să organizeze centralizarea proceselor verbale la viitoarele scrutine electorale, în așa fel încât să fie evitate evenimente nedorite”, a conchis Lia Ardelean.


(405 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Paul PREDA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PC critică organizarea referendumului la Arad | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5524959564209 seconds.