Sâmbătă, 26 Mai 2007 - 07:44 AM Aleg.RO: Mihai Tănăsescu va renunța la mandatul său de deputat în favoarea FMI

Publicat de: Daniela BĂRĂGAN

AMOS News <IMG class=media title=MihaiTanasescu2-60x o­nclick="popupMediaViewer('http://intranet.amosnews.ro/index.php?module=Mediashare&func=display&mid=3700')" height=88 alt=MihaiTanasescu2-60x hspace=5 src="http://intranet.amosnews.ro/mediashare/5w/z504il2p6o7cguokkr1yt4p7y316cs-pre.jpg" width=60 align=left vspace=5>Fostul ministru al Finanțelor din Guvernul Năstase, social democratul Mihai Tănăsescu a declarat, vineri, pentru AMOS News, că va renunța la mandatul său de deputat în Parlamentul României în urma numirii sale ca reprezentant al țării noastre la Fondul Monetar Internațional (FMI). "Numirea mea în acestă funcție importantă este incompatibilă cu calitatea mea de deputat. În consecință, este limpede că va trebui să renunț la această funcție", a afirmat Tănăsescu.

Mihai Tănăsescu a fost ales deputat în circumspecția electorală nr.3 Argeș, iar următorul pe liste este social democratul Alexandru Octavi Stănescu, fost deputat până în 2004. Acesta îi va lua locul lui Tănăsescu din momentul în care actualul vicepreședinte al PSD va renunța la mandatul său de parlamentar.

Mihai Tănăsescu va reprezenta România la FMI, la propunerea guvernatorului Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu, și va deveni senior advisor al boardului instituției financiare internaționale pentru un mandat de doi ani. Tănăsescu îi ia, astfel,locul lui Lucian Croitoru, fost consilier al guvernatorului BNR.

Pe aceeași temă:
<FONT color=#003366>Alexandru-Octavi Stănescu îi va lua locul lui Mihai Tănăsescu


(425 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Daniela BĂRĂGAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Mihai Tănăsescu va renunța la mandatul său de deputat în favoarea FMI | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52040195465088 seconds.