Sâmbătă, 26 Mai 2007 - 07:45 AM Aleg.RO: Arad: Un primar și-a păcălit consătenii, timp de trei ani

Publicat de: Paul PREDA

AMOS News Primarul comunei arădene Șimand, Constantin Moroșteș, a dezvăluit misterul care plana, de mai bine de trei ani de zile, asupra cimitirului din localitate, în legătură cu existența unei creaturi monstruoase, informează corespondentul AMOS News. Reamintim că în anul 2004 un localnic a declarat că a văzut în cimitir un animal ciudat, un fel de reptilă mare, cu creastă și cu pene, declarațiile acestuia alarmând populația și Poliția. Polițiștii au organizat chiar o pândă la cimitir, mai multe zile la rând, pentru a da de urma misteriosului animal. În zadar însă, căci „fiara“ nu s-a mai arătat.

Ce s-a întâmplat atunci, cu adevărat, povestește primarul comunei, Constantin Moroșteș. „Pentru că tot am avut probleme cu rromii, care furau flori și coroane, dar și alte lucruri din cimitir, i-am spus omului care face monumente funerare să spună prin localitate că a văzut un animal ciudat acolo. Asta ca să-i sperii pe rromi, să nu mai fure. Povestea a ajuns rapid la urechile tuturor și ne-am trezit că totul a apărut la știri, la televiziune, în ziare.

Chiar și din Australia am fost sunat în legătură cu arătarea din cimitir. Văzând ce amploare a luat totul, nu am mai putut spune atunci că a fost vorba de o păcăleală, mai ales că, așa cum am scontat, nu s-a mai apropiat nimeni de cimitir să mai fure“.

Odată elucidat misterul, primarul a dispus supravegherea electronică a cimitirului, pentru a preveni furturile și vandalizarea mormintelor.


(411 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Paul PREDA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Arad: Un primar și-a păcălit consătenii, timp de trei ani | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60073709487915 seconds.