Sâmbătă, 26 Mai 2007 - 07:48 AM Aleg.RO: Marko: Am un gust amar cind vorbesc despre domnul Eckstein

Publicat de: ---

Cotidianul

Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, vineri seara, intr-o conferinta de presa la Tirgu Secuiesc, ca are un gust amar cind trebuie sa vorbeasca despre senatorul Eckstein Kovacs Peter, care “si de data aceasta si-a exprimat o opinie separata de decizia Uniunii” .

„Nu-mi place sa critic public un coleg. Am un gust amar cind vorbesc despre domnul senator Eckstein Kovacs Peter, fiindca, luni, in grupul parlamentar al UDMR, s-a facut o analiza a rezultatelor referendumului, am vorbit cu colegii mei despre decizia mea de a ma retrage din functia de vicepremier, iar fata de aceasta analiza domnul senator nu a avut nicio completare, nicio observatie, nu a facut nicio propunere”, a spus Marko.

In opinia acestuia, nu este corect ca dupa analiza sa vina senatorul si sa transmita mesaje colegilor prin presa, colegi cu care tocmai s-a intilnit si a avut posibilitatea sa le spuna ce vrea.

„In rest, bineinteles domnul Eckstein si de data aceasta, ca de fiecare data cind era vorba in ultima vreme de o decizie mai importanta a UDMR, si-a exprimat o opinie separata”, a spus Marko.

“UDMR trebuie sa-si faca analiza, trebuie sa traga anumite concluzii, dar la acest referendum nu s-a votat in legatura cu UDMR, ci in legatura cu presedintele statului”, a mai spus presedintele Uniunii.

Senatorul UDMR Eckstein Kovas Peter a cerut, joi, conducerii UDMR sa faca pasul inapoi si sa demisioneze din functii intr-un gest de asumare a raspunderii fata de rezultatul referendumului.

Eckstein a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca nu doreste sa vada cazind capete, adica sa se ajunga la excluderi, dar este nevoie de demisii atit din partea presedintelui UDMR, Marko Bela, cit si a liderilor grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor si Senat, Marton Arpad, respectiv Verestoy Attila, cei care au sustinut demiterea presedintelui Traian Basescu.

„Sa isi asume si sa faca pasul inapoi din functiile de conducere cei care au stat cu pieptul deschis la aceasta greseala. Pasul inapoi inseamna demisii din functie. Raspunderea lui Marko Bela incumba ca sef al UDMR si este fara discutie. Apoi este vorba despre cei care au pledat hotarit pentru solutia demiterii, liderii grupurilor parlamentare ale UDMR”, a afirmat Eckstein.

Mediafax

Scrie opinia ta Pentru a va putea exprima opinia in legatura cu articolul curent trebuie sa va autentificati mai intai. Daca nu sunteti inscris pe site-ul Cotidianul, o puteti face aici 2 opinii 2 Javert-(26-05-2007 00:23) Nu inteleg de ce PLD ar fi un partid serios si european. Pe ce te bazezi? 1 cicero-(25-05-2007 21:35) Domnul Eckstein Kovas Peter este un barbat politic cu coloana, moralitate si verticalitate sanatoase. Am mai spus-o si o repet, domnul senator are loc intr-un partid serios, european cum ar fi PD ori PLD, si nu intr-o grupare etnica.


(376 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Marko: Am un gust amar cind vorbesc despre domnul Eckstein | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56225991249084 seconds.