Marți, 29 Mai 2007 - 05:51 AM Aleg.RO: De 1 iunie, Palatul Parlamentului își deschide porțile pentru copii

Publicat de: ---

AMOS News Cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului, Centrul educațional din cadrul Direcției pentru relații publice a Camerei Deputaților organizează, vineri, acțiunea „Porți deschise pentru copii”.

În intervalul orar 10.00 – 18.00, grupurile organizate de copii vor putea vizita sălile Nicolae Iorga, Nicolae Bălcescu, Al.I.Cuza, Drepturile Omului, C.A.Rosetti, Sala de Plen a Camerei Deputaților, precum și Muzeul Palatului Parlamentului.

„Porți deschise pentru copii” se înscrie în seria de proiecte pe care Secretariatul General al Camerei Deputaților le derulează în vederea apropierii instituției parlamentare de cetățeni. La începutul lunii ianuarie, Parlamentul României și-a deschis porțile tuturor celor care au dorit să-l viziteze, în cadrul acțiunii „Parlament deschis”.

De data aceasta, copiii din București și din provincie sunt așteptați în intervalul orar 10.00 – 18.00 (intrarea Izvor, S2.A1).

În aceeași zi se va organiza expoziția de desene „Copiii visează România de mâine”.

Luni, 4 iunie 2007, va avea loc acțiunea „Dacă aș fi deputat...”, în cadrul căreia copiii se vor întâlni cu președintele Camerei Deputaților, domnul Bogdan Olteanu, și îi vor înmâna scrisori despre cum visează ei viitorul României. De asemenea, la nivelul P1, în fața sălii de plen, vor fi expuse desene ale copiilor din București și din țară.


(374 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

De 1 iunie, Palatul Parlamentului își deschide porțile pentru copii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52276992797852 seconds.