Miercuri, 30 Mai 2007 - 05:50 AM Aleg.RO: PRM nu participa la sedinta in care Basescu se va adresa Parlamentului

Publicat de: ---

Cotidianul

Senatorii si deputatii PRM nu vor participa la sedinta de miercuri a Camerelor reunite, in care presedintele Traian Basescu se va adresa Parlamentului, considerind ca seful statului vine in Parlament “pentru a sfida partidele care l-au suspendat din functie” .

 “La solicitarea expresa a mai multor senatori si deputati ai formatiunii pe care o conduce, ca si dupa o serie de semnale din presa, care au apreciat verticalitatea pozitiei acestei formatiuni, dr. Corneliu Vadim Tudor a hotarit ca parlamentarii PRM sa boicoteze prin absenta noua mascarada a lui Traian Basescu de a se adresa Camerelor reunite”, se arata intr-un comunicat remis, marti, agentiei MEDIAFAX de Biroul de presa al PRM.

Conform comunicatului, Basescu vine in Parlament pentru a sfida partidele care l-au suspendat din functie si pentru “a-si savura un asa-zis succes, obtinut printr-o uriasa frauda”.

“Asta e culmea nerusinarii unui individ, fie el malefic si mitocan: dupa ce a amenintat 322 de senatori si deputati ba ca ii arunca peste balustrada, ba ca ii impusca, jignindu-i ca ar fi infractori - sa vina in Parlament si sa joace teatrul de prost gust al democratiei unui disctator de mahala. Locul acestui Basescu nu e in Parlament, ci fie la Puscarie, fie la Ospiciu”, se arata in comunicatul semnat “Biroul de presa al PRM”.

Vicepresedintele PRM Lucian Bolcas a precizat, marti, intr-o conferinta de presa, ca parlamentarii formatiunii sale vor participa, miercuri, in plenul reunit al celor doua Camere, la discursulpresedintelui Traian Basescu.

“Este o activitate parlamentara normala. Un parlamentar care se pretinde democrat asculta si discursuri care sunt contrare punctului sau de vedere. Nu exista motive, deocamdata, pentru a nu fi prezenti in sala”, a spus Bolcas.

Presedintele Traian Basescu se va adresa, miercuri, de la ora 16.00, cu un mesaj Parlamentului, au decis, luni, Birourile permanente ale Camerelor Legislativului, dupa ce au discutat solicitarea sefului statului in acest sens.

Mediafax

Scrie opinia ta Pentru a va putea exprima opinia in legatura cu articolul curent trebuie sa va autentificati mai intai. Daca nu sunteti inscris pe site-ul Cotidianul, o puteti face aici 5 opinii 5 nicolae75-(29-05-2007 23:19) maaaare pierdere!!! 4 aida_ionesco-(29-05-2007 23:01) He he , astea-s urmarile disparitiei brutale a " Stelutei" de pe pieptul jalnicului tribun ! ))) 3 Alain-(29-05-2007 22:48) hello, VetaIgnat, CTP este anagrama lui cvt, din punct de vedere al delirului verbal si scriptic, asa ca nu cred ca-si va descarca furia pe vadim. Dimpotriva va spune ca tot Basescu e de vina fiindca nu i-a respectat indeajuns, ca trebuia sa le ceara permisiunea,bla bla, la asa ceva se pricepe Scanteistul anacronic. De fapt nici nu ma mai intereseaza ce tampenii scanteiste debiteaza ctp: este incorigibil, la fel de incorigibil ca si ili(cit)escu. 2 cicero-(29-05-2007 22:35) VetaIgnat-(29-05-2007 19:54) crezi cumva ca se sesizeaza cineva?. stai cuminte, astia au alta treaba, eventual sar in capul domnului Basescu ori, iata au acum alta treaba, sar in capul lui Cristi Mungiu ca a indraznit sa castige cel mai mare premiu din istoria cinematografiei romanesti. 1 VetaIgnat-(29-05-2007 19:54) Hallo CTP de la CRP intercepteaza vocabularul nebunului scapat de la balamuc. Ai declarat ca vei critica si vei chema la boiocot cand toti politicienii se vor exprima jignitor si rasist.Cum avem unul care vorbeste ca la Ferentari.Ce facem cu el? Pai legea-i numai ptr.unii?Vocabularul lui Vadim(Dr.sa-l numesti este o obraznicie si bataie de joc fata de purtatorii acestui titlu) de o primitivitate de nedescris,trece cu vederea,pe cand orice cuvant a lui Basescu analizat litera cu litera?


(887 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

PRM nu participa la sedinta in care Basescu se va adresa Parlamentului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.7911171913147 seconds.