Miercuri, 30 Mai 2007 - 05:52 AM Aleg.RO: Bolcaș: PRM nu va boicota mesajul lui Băsescu din Parlament

Publicat de: Ramona NĂSTASE

AMOS News Vicepreședintele PRM Lucian Bolcaș a spus, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că parlamentarii PRM nu intenționează să boicoteze mesajul pe care președintele Traian Băsescu îl va adresa miercuri Parlamentului.

Cu privirea la consultările de la Cotroceni, Bolcaș a precizat că PRM a refuzat să participe întrucât consideră acest demers inutil. Peremistul este de părere că Băsescu trebuia mai întâi să-și ceară scuze pentru declarațiile agresive la adresa celor 322 care au votat suspendarea sa. Cu toate acestea Bolcaș a precizat că PRM nu intenționează să protesteze miercuri când Băsescu își va susține discursul în fața camerelor reunite ale Parlamentului.

Președintele României, Traian Băsescu, va susține miercuri, la ora 16.00, un discurs în fața camerelor reunite ale Parlamentului. Băsescu a comunicat, joi, 24 mai, președinților celor două Camere ale Parlamentului că dorește să adreseze un mesaj membrilor Legislativului cu privire la probleme actuale legate de politica internă a României.

Este pentru prima oară când Băsescu apare în fața Parlamentului de la conflictul declanșat între el și Legislativ, ca urmare a demarării procedurilor de suspendare.


(689 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Ramona NĂSTASE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Bolcaș: PRM nu va boicota mesajul lui Băsescu din Parlament | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58282399177551 seconds.