Sâmbătă, 30 Iunie 2007 - 06:52 AM Aleg.RO: Primarul Brașovului se simte atacat

Publicat de: Mirela LEONTE

AMOS News Președintele PD Brașov, George Scripcaru, a făcut un apel la decență politică la nivelul Brașovului.

„Constat o exacerbare a unor lucruri din partea competitorilor politici. Am informații certe că se pregătesc lucruri urâte, cu atacuri la familie, la soție, la copii. Este păcat că unii nu înțeleg că o idee, o propunere sau o părere poate fi combătută cu altă părere, altă propunere sau alt proiect. Nu trebuie să intrăm cu bocancii în viața unui om sau a unei familii. Este un lucru pe care nu-l agreez și care nu-mi stă în caracter. Însă dacă lucrurile continuă, partenerii sau competitorii trebuie să înțeleagă că au și ei familii, la rândul lor, și viață privată”, a spus președintele PD Brașov.

Ca subiecte, George Scripcaru crede că se încearcă reluarea unor teme pe care au fost folosite și în campania electorală din 2004.

„Veți auzi iarăși că nu știu ce afaceri fac eu la RAT cu soția mea, deși ea taie procese verbale de amendă și o știe toată lumea. Se filmează la mine acasă, mi se urmărește familia. Sunt lucruri foarte urâte. Eu atât le solicit, să-mi lase familia în pace. Familia n-are nimic de-a face nici cu partidul, nici cu primăria. Cine are o problemă politică o are cu partidul Democrat și cu mine ca președinte sau cu ceilalți colegi, iar cine are o problemă politică sau administrativă cu instituția administrativă, o are tot cu mine sau cu persoanele dinăuntru, nu cu familia. Este un apel public pe care îl fac celorlalți și sper să înțeleagă că o competiție politică se poartă între adversari politici și nu cu lucruri de genul acesta. Eu asta le solicit, să-mi lase familia în pace”, a mai spus George Scripcaru.


(919 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Mirela LEONTE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primarul Brașovului se simte atacat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.1494090557098 seconds.