Marți, 31 Iulie 2007 - 06:02 AM Aleg.RO: Democratii il tin la foc mic pe senatorul Marinescu

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca     Adriean Videanu, presedintele executiv al PD, a anuntat ieri ca Biroul Permanent National va discuta cazul senatorului Marius Marinescu "la momentul oportun" si ca nu s-a primit inca raportul Comisiei de Etica si Litigii pe acest subiect .
Comisia de etica a democratilor a fost sesizata in urma "faptelor care au fost in decursul timpului". Marinescu ar putea fi sanctionat pentru ca, alaturi de senatorii PSD Ion Iliescu si Nicolae Vacaroiu, a initiat un proiect de lege pentru ca terenul din Parcul Bordei, detinut de Costel Constanda, sa fie declarat de utilitate publica. Marinescu a participat, de asemenea, la o serie de manifestari publice pentru salvarea Parcului Bordei alaturi de primarul PSD al sectorului 5, Marian Vanghelie.
Marinescu a incalcat si o dispozitie interna a PD din perioada referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu, potrivit careia democratii care participa la dezbateri televizate trebuie sa aiba in prealabil acceptul conducerii partidului. (D.P.)


(781 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Democratii il tin la foc mic pe senatorul Marinescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.72167801856995 seconds.