Miercuri, 31 Octombrie 2007 - 05:31 AM Aleg.RO: Fratele lui Vadim cere sanctionarea senatorului PSD care l-a facut „cretin“

Publicat de: ---

Cotidianul Aparut in editia din 31 Octombrie 2007

Deputatul Marcu Tudor, fratele liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a plins conducerii Senatului de faptul ca a fost injurat de senatorul PSD Mihail Popescu .

Biroul Permanent al Senatului a primit ieri o sesizare din partea deputatului PRM Marcu Tudor (foto) in care acesta reclama faptul ca senatorul PSD Mihail Popescu l-a facut „idiot, imbecil, nenorocit, cretin“.

Potrivit deputatului PRM, disputa a avut loc la inceputul lunii octombrie, cu ocazia participarii celor doi parlamentari in delegatia Romaniei la Adunarea Parlamentara NATO din Islanda. „Intr-un final, senatorul PSD a derapat complet si a inceput sa ma insulte si sa-mi aduca injurii afirmind: «Esti un idiot», «esti un imbecil, un nenorocit, un cretin, esti un nimeni, nu esti bun de nimic, toata cariera ta e zero, nici macar studii nu ai...», afirmind despre el ca este «militar si inginer si ca a condus Armata tarii», spre deosebire de mine, care nu am condus nimic si nu am facut nimic toata viata“, se arata in plingerea lui Marcu Tudor.

Acesta sustine ca injuriile primite ar fi avut drept cauza contributia fratelui sau si a PRM la alegerea lui Traian Basescu in functia de presedinte. Surse participante la intilnire sustin insa ca disputa a pornit pe tema avansarii in gradul de general a lui Marcu Tudor de catre fostul presedinte Ion Iliescu. „Marcu sustinea ca avansarea lui s-a discutat in CSAT si ca senatorul Popescu si ministrul Pascu (Ioan Mircea Pascu, fostul ministru al Apararii - n.r.) s-au impotrivit. Popescu i-a raspuns ca nici vorba, pentru ca nu era o persoana asa de importanta si ca a fost avansat doar la insistentele fratelui sau, Vadim Tudor. De aici a pornit totul“, sustin sursele. In plingere, deputatul PRM cere sanctionarea senatorului PSD Mihail Popescu si sustine ca injuriile acestuia i-au provocat „traume“ peste care nu poate trece. Biroul Permanent a trimis sesizarea catre Comisia juridica pentru judecare. Contactat telefonic, Mihail Popescu a refuzat sa comenteze acuzatiile ce ii sint aduse.


(1006 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Fratele lui Vadim cere sanctionarea senatorului PSD care l-a facut „cretin“ | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54555797576904 seconds.